Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- فدراسیون جهانی هندبال به بازتاب بازی تیم ملی هندبال بانوان کشورمان مقابل نروژ پرداخت.
به گزارش آریا، تیم ملی هندبال بانوان کشورمان در دومین رقابت خود در جام جهانی که در اسپانیا برگزار می‌شود، بامداد امروز مقابل نروژ قرار گرفت و با نتیجه 41 بر 9 شکست خورد. فدراسیون جهانی هندبال در گزارشی درباره بازی ایران و نروژ نوشت: در 4 دقیقه ابتدایی، ایران واقعاً رویایی بازی می‌کرد چرا که این تیم موفق شده برای اولین بار در مسابقات جهانی زنان شرکت کرده و دقیقا مقابل یکی از پرافتخارترین تیم‌های تاریخ پیش بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته که این فقط یک رویا بود اما با یک بازی عالی دیگر از سوی فاطمه خلیلی دروازه‌بان برتر بازی که پس از بازی فوق‌العاده مقابل رومانی، نیمه اول بازی با نروژ را با 7 سیو به پایان رساند و در نهایت جلوی 18 پرتاب را گرفت. نتیجه 2 بر یک قطعاً برای تیم ایران مایه مباهات خواهد بود اما نروژ که در طول بازی از هر نظر بسیار برتر بود، از خواب بیدار شد و نیمه اول را با نتیجه 22 بر 3 به سود خود به پایان برد. یک دفاع قوی و به دنبال آن چند شکست سریع فوق‌العاده که توسط بازیکنان سرعتی یا بازیکنان خطی نروژ صورت گرفته، سیستم بازی این تیم اروپایی است.
در نیمه دوم هیچ مانعی برای نروژ وجود نداشت و تنها 3 بازیکن ایران توانستند حداقل دو گل در این بازی به ثمر برسانند. این فاصله در پایان به 32 گل رسید اما این بزرگترین پیروزی نروژ در مسابقات جهانی زنان و حتی بزرگترین پیروزی در اسپانیا 2021 نبود. برد ساده نروژ به این معنی است که قهرمان اروپای فعلی با دومین برد در همین تعداد بازی در اسپانیا، جایگاه خود را در دور اصلی تثبیت کرده است. از سوی دیگر، ایران در اولین تورنمنت خود در رقابت‌های جهانی هندبال، در آخرین روز بازی خود برای صعود به دور اصلی به مصاف قزاقستان رقیب آسیایی خود می‌رود.
وقتی زمان انتخاب بهترین بازیکن زمین دیدار ایران و نروژ رسید، بازیکنان تیم ملی هندبال حریف نیر احساساتی شدند. فاطمه خلیلی بهفر این جایزه را دریافت کرده و سپس اشک‌هایش سرازیر شد تا هم تیمی‌های خوشحالش او را دوره کرده و در آغوش بگیرند. توریر هرگیرسون، سرمربی تیم ملی نروژ، پس از پایان بازی به ویاپلی گفت:« گاهی دلایل زیادی برای این که آنها نباید در این جام حضور داشته باشند مطرح می‌شود اما این سندی بر این واقعیت است که آنها قطعا باید در این رقابت‌ها حاضر باشند.»
تیم ملی هندبال زنان ایران برای اولین بار در رقابت‌های جام جهانی حضور پیدا کرده و این اتفاق پس از آن رخ داد که تعداد تیم‌های حاضردر این مسابقات از 24 تیم به 32 تیم افزایش پیدا کرد. هرچند این تغییر با انتقادات بسیاری در آغاز مسابقات همراه بود. هنی الا رایستاد نیز پس از پایان این بازی که با برتری 9-41 نروژ همراه بود شروع به گریه کرد و گفت:« این لحظات واقعا تاثیرگذار بود. وقتی چنیین اتفاقاتی پس از بازی رخ می‌دهد خیلی سخت است که گریه نکنید. من در حال حاضر حسی آمیخته از خوشحالی و ناراحتی دارم اما مطمئنا این صحنه جز بهترین لحظات جام جهانی بود. تماشای این لحظات بسیار جذاب بود.»
فاطمه خلیلی بهفر نیز پس از بازی مدعی شد که این رویایی برای او بوده که به حقیقت پیوسته است. او در مصاحبه با ویاپلی که توسط مترجم تیم ملی ایران ترجمه می‌شد گفت:« حضور در مسابقات جام جهانی در تمام طول عمرم رویای من بوده است. دریافت جایزه بهترین بازیکن زمین پس از پایان مسابقه اتفاق بسیار بزرگی است، بنابران من نمی‌توانم توضیح دهم که تا چه حد خوشحال هستم.»
این بازیکن در دیدار اول برابر رومانی نیز عملکرد خوبی داشت و توانست در دیدار برابر نروژ نیز نمایشی درخشان را از خود ارائه دهد. اهدای این جایزه به فاطمه خلیلی باعث شد که برخی از  حاضران در ورزشگاه شروع به گریه کنند. کامیلا هرم به تی وی 2 گفت:« ما پیش از بازی گفته بودیم که خیلی خوب می‌شود اگر این جایزه به او برسد. او در برابر رومانی عالی کار کرد و در این بازی هم خوب بود. او دروازه‌بان خوبی است. این لحظه ورزشی بسیار زیبایی بود. من واقعا باید این را بگویم و فکر می‌کنم همه تحت تاثیر این لحظه فوق العاده قرار گرفتند.»
مارن آرادل نیز اظهار داشت:« همه در حال گریه کردن بودند. تماشای واکنش او و در عین حال واکنش دیگر دختران تیم ملی ایران واقعا زییا و تاثیرگذار بود.» ماریت روزبرگ جاکوبسون، بهترین گلزن تیم ملی نروژ،  نیز با تایید این موضوع اضافه کرد:« این لحظه بسیار خاصی بود. واقعیت این است که آنها اجازه حضور در جام جهانی را پیدا کردند و اهمیت این اتفاق واقعا بیشتر از بازی هندبال است. این لحظه بسیار مهمی بود. خوشحالم که جزئی از این بازی و این لحظات بودم و تا همیشه آن را به خاطر خواهم داشت.»
نورا مورک، دیگر بازیکن تیم ملی هندبال نروژ، نیز در گفتگو با تی وی 2 اظهار داشت:« تمامی این اتفاقات بسیار تاثیرگذار بود. آنها به شکلی باورنکردنی زیبا بودند. در زمین واقعا شوکه شدند و من احترام زیادی برای این واقعیت قائلم که آنها توانستند به اینجا برسد و این رویدادی تاریخی است.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شب احساسی دروازه بان تیم ملی هندبال بانوان تیم ملی هندبال فاطمه خلیلی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۳۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟

نحوه مدیریت درآمدهای حاصل از صادرات نفت یکی از چالش‌های جدی بوده که در مقاطعی گریبانگیر اقتصاد ایران شده است. این درحالی است که برخی کشورها مانند نروژ به رغم وجود موهبت نفت، تجارب موفقیت‌آمیزی از مدیریت درآمدهای نفتی داشته‌اند که بررسی آن می‌تواند مفید باشد.

به گزارش اکوایران، بیماری هلندی یکی از عوارض درآمدهای نفتی است که به صورت افزایش درآمدهای نفت صادراتی برخی از کشورها، بیکاری و تورم تشدید می‌شود و ساختار تولید داخلی با آسیب مواجه می‌شود.

در گزارش‌های پیشین با توجه به گزارش مرکز پژوهش‌ها به بررسی کانال‌های تسری بیماری هلندی به سیاست‌های پولی و ارزی در ایران پرداخته شد و به شکل اجمالی نحوه مقابله عربستان با این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سیستم درحال اجرا در عربستان، قابلیت اجرا شدن در ایران را به دلایلی همچون تورم بالا و شرایط تحریم ندارد.

نروژ کشور دیگریست که با موهبت منابع نفتی همراه بوده و با مدیریت مناسب ساختار و درآمدهای نفتی در مقابل نفرین منابع ایستادگی کرده است. بنظر می‌رسد نروژ پیشرفته‌ترین مدل برای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی را اجرا کرده و به همین دلیل تجربه این کشور به شکل خلاصه مورد بررسی این گزارش است.

درآمدهای نفتی در نروژ چگونه به دست دولت می‌رسد؟

دولت نروژ بخش زیادی از درآمد نفتی خود را از طریق بخش خصوصی و با عنوان مالیات نفتی دریافت می‌کند. حدود ۷۸ درصد درآمدهای نفتی شرکت‌های خصوصی این کشور به دولت به شکل پول داخلی پرداخت می‌شود، به عبارت دیگر شرکت‌های خصوصی خود مسئول تبدیل ارز به پول داخلی هستند. این موضوع باعث شده تا بانک مرکزی دیگر به عنوان بازیگر اصلی بازار ارز عمل نکند و عملکرد بازار دچار اختلال نشود.

این درحالیست که بخشی از درآمدهای نفتی دولت به شکل مستقیم از فروش نفت توسط دولت به دست می‌آید. درآمدهای ارزی دولت از این ناحیه به صورت روزانه به حساب‌های واسطه در بانک مرکزی نروژ واریز می‌شود. درآمدهای فوق‌الذکر پس از این مقطع، در اختیار صندوق بازنشستگی دولت GPFG که وظیفه سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر را دارد، قرار میگیرد.

قاعده مالی دولت نروژ برای کسری بودجه غیرنفتی

دولت نروژ هرسال بخشی از کل بودجه را به عنوان کسری بودجه غیرنفتی در نظر می‌گیرد و به عبارتی حجم کسری بوده تابع یک قاعده مالی به شکل زیر است: به طور متوسط در طول زمان کسری غیرنفتی بودجه دولت مرکزی نباید از نرخ بهره حقیقی سرمایه موجود در سازمان GPFG (به شکل متوسط ۴ درصد) که وظیفه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را به عهده دارد، بیشتر شود.

در حالت عادی کسری بودجه غیرنفتی دولت از درآمد نفتی غیرمستقیم که به کرون دریافت می‌شود، تامین می‌شود. هرساله سایر درآمدهای کرونی به حساب سازمان GPFG منتقل می‌شود.

به همین ترتیب مازاد ارز و کرون‌های حاصل از مالیات نفتی که به صندوق سرمایه‌گذاری خارجی دولت منتقل می‌شود، تاثیری بر حجم پایه پولی نروژ ندارد. همچنین تبدیل کرون‌های مازاد به ارز خارجی منجر به افزایش حقیقی نرخ ارز و افزایش قدرت رقابت تولیدات داخلی می‌شود.

استقلال بانک مرکزی نروژ در سیاست ارزی و پولی

با ذخیره منابع ارزی در سازمان GPFG و عملیات بانک مرکزی نروژ و فرآیند بودجه ریزی دولت، هم امکان سیاست‌گذاری پولی مستقل بر اساس هدفگذاری تورم وجود دارد و هیچ الزامی برای تبدیل درآمدهای نفتی به کرون وجود ندارد. در واقع بخشی از درآمدهای ارزی مطابق قاعده مالی مصرف شده و باقیمانده آن نیز از ترازنامه بانک مرکزی خارج می‌گردد.

همچنین با وجود اینکه کسری بودجه دولت سیاست‌های ارزی دولت را دچار محدودیت می‌کند اما با وجود قاعده مالی مشخص و پیشبینی‌پذیر بودن سیاست‌ها، امکان مدیریت بازار ارز برای بانک مرکزی نروژ فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • سرمربی تیم هندبال جوانان: برای کسب سهمیه جهانی می‌جنگیم
  • پایان کار بانوان ایران در تفنگ ۱۰ متر جام جهانی تیراندازی
  • جام جهانی تیراندازی| پایان کار بانوان در تفنگ ۱۰ متر
  • کسب مقام ووشو بانوان خراسان جنوبی در المپیاد استعدادها
  • خداحافظی احساسی: دیوار زرد اشک رویس را در آورد
  • استقبال اوسمار از زنی که قبل از شیمی درمانی به دیدن بازی پرسپولیس رفت+ ویدئو | صحبت های احساسی در تمرین سرخ ها
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • آرزوی زیبای طراح ایرانی شرکت BMW، مردم ایران را احساسی کرد | فیلم
  • آتیلا حجازی: حق بانوان ایران بیشتر از این است؛ ایران نبودم و برای خدمت به استقلال برگشتم!